понеделник, 2 септември 2013 г.

И край морския бряг с мисъл за образованието

28 - 30 август, 2013. За четвърта поредна година Сдружение "Образование и технологии" организира в град Бургас форум "Иновации в обучението и познавателното развитие". На форума се представят актуални образователни проблеми и добри педагогически практики. Автори на статиите са водещи учени от университети в страната и чужбина и учители-новатори с богата педагогическа практика и висок професионализъм. 


За първи път присъствах миналата година като слушател. А сега съм щастлив истински участник, тази година моят доклад "Провокации към творческото мислене на учениците" е сред избраните за участие във форума. 
 С радост преживявам всеки миг на споделен професионализъм, приятелство, сътрудничество и много позитивизъм.


Една много радостна среща с  д-р Парижкова от УНИБИТ, вдъхновител на някои от малките ми проекти. Г-жа Спасова, "Възприемане на чужд текст"

И разбира се още много други незабравими запознанства, емоции и спомени за цял живот. 

Всички публикации са достъпни онлайн на адрес : http://www.itlearning-bg.com.

С огромна благодарност към ръководителите на Форума доц. д-р Румяна Папанчева и доц. д-р Красимира Димитрова, Университет "Проф. д-р Асен Златаров", гр. Бургас1 коментар:

  1. Едно невероятно изживяване - и като емоция (Организаторите бяха надминали себе си!), и като усещане за единение с общност, която милее за образованието и работи в посока на неговото иновативно развитие.

    ОтговорИзтриване