сряда, 10 декември 2014 г.

Неочаквана изненада!

Ама, наистина, съвсем неочаквана! Писмо от Монтана. Помислих си как така не съм запомнила, че имаме партньор по проекта "България в 100 магнита" от Монтана.  Писмото пристигна преди шестия час - шареничко, весело, само се чудех как ще издържа до другия ден, за да го отворим с пети клас, като най-малки очаквано е да се радват най-много. Но, макар и изморени и малко вяли като в последен час, учениците от моя 9.г забелязаха шареното пликче на бюрото ми и мигом се развикаха да го отворим:) Е, няма как, отваряме. 
Оказва се, че учениците от 6.б клас на 1 ОУ "Св. св. Кирил и Методий" в град Монтана с класен ръководител госпожа Светлана Спасова са прочели за нашия проект и са решили да ни изненадат с подарък! Но не само подаръкът е ценен, а писмото, написано от детска ръка и говорещо с толкова много любов за училището и учителите!

Благодарим Ви, ученици! Вашите учители могат да се гордеят с Вас и Вие с тях!
Монтана е на 113,72 км. от Етрополе




Денят и започна много добре:) Госпожа Спасова ни донесе магнити от Дяволско гърло/229,92 км./, Приморско /428,37 км./, Китен /432,28 км./, Петрич /263,89 км./, Слънчев бряг /409,81 км./
А госпожа Цацова, учител по география, ни донесе магнит от Банско /238,51 км./
Благодарим! Благодарим!

Няма коментари:

Публикуване на коментар