събота, 22 август 2015 г.

Обърната класна стая


Е, не с главата надолуJ
На 21. август 2015 година се проведе официално събитие  на проекта „Gain Time” по програма Еразъм+, организирано от „ИТ Свят БГ”. Мястото - хотел "Света София", град София. Присъстват 30 учители от страната. Партньори по проекта са Италия, Испания, Турция. Събитието има за цел да представи методологията на обучението и да запознае участниците с някои успешни педагогически практики и бъдещи дейности на проекта..

Моята презентация можете да видите тук
Представям елементи на обърнатото обучение. Щастлива съм от топлия прием на колегията, положителните оценки и насърчителни думи. 
Тук можете да се запознаете с Програмата.
Това е официалният сайт на проекта, на чиито страници са представени всички споделени практики.
Снимки от събитието.
Запис на цялото събитие ТУК.
Получихме и своите Сертификати:
:)
А най-хубавото - среща с приятели професионалисти, нови запознанства, покани за срещи и бъдещи вдъхновяващи планове...
Благодаря Ви, колеги! Специални благодарности на Тони Миланова, благодарение на чиято покана се оказах във вихъра на това приключение!

6 коментара:

 1. Добрый день, Петя! Поздравляю с успешным выступлением! Очень хочется посмотреть презентацию - отправила запрос на доступ. Так здорово, что случилась возможность познакомиться и поделиться опытом!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравствуйте, Анна! Рада, что опять заглянули ко мне. Успешный учебный год!

   Изтриване
 2. Прекрасна си, Петя! Дай, Боже, повече учители като теб в родното образование!!! За мен е истинско удоволствие да следя твоите практики и да черпя от твоя опит.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Много си мила, Тони! Щастлива съм, че те познавам!

   Изтриване
 3. Ха, Петя, следващия път, като идваш в София - да се обадиш:)
  Радвам се за успешното ти представяне. Иска ми се хората от твоята професия да бъдат повече уважавани и мисля, че това ще бъде постигнато отново от учители, като теб!
  Презентацията не видях, че се изисква регистрация в този руски сайт, дали е удобно да се види другаде? Е, в крайна сметка ще се регистрирам, но ми се стори излишно, при положение, че едва ли ще ми се наложи да вляза по друг повод. Хубава нова седмица.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря, Веси, за хубавите думи! Странно е за презентацията, публикувала съм я в Гугъл, ще погледна отново.

   Изтриване