вторник, 30 октомври 2018 г.

Книгоразделител човече

По покана на Анна Гончарова се включваме в техния проект и днес с малките ентусиасти от групата по руски език изработихме книгоразделители човечета. Идеята взехме от Крокотак, а на помощ ни дойде учителят по Изобразително изкуство. Много сме му благодарни, защото ножичките не ни слушаха много :)





















А госпожата добави и с народна шевица:
 Скоро очаквайте поща, руски приятели!


8 коментара:

  1. Какие чудесные закладочки! Ждем с нетерпением! Мы с первоклассниками тоже готовим вам сюрприз, ребята!

    ОтговорИзтриване
  2. Това ми припомни детството, когато с руски приятелчета си разменяхме дребни подаръчета по пощата, заедно с писъмцата...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Така е. И е много приятно да отваряш такова писмо...

      Изтриване
  3. Това е началото на нова дружба, която ще се развива тепърва, защото, убедена съм, децата тръпнат в очакване на първите писма, а техните учители жадуват да поддържат обичта им към Русия и руския език. Пожелавам още безброй щастливи усмивки!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, наистина се вълнуваме всички, трудно е да се каже кой повече - децата или учителките :))

      Изтриване
  4. Посылочка с закладочками и сюрпризом летит, Петя! С удовольствием будем переписываться с ребятами, к концу года уже научимся писать - пока учим буквы...

    ОтговорИзтриване
  5. Спасибо Вам и ребятам за чудесных бумажных человечков) Наши детки в восторге! Моя дочь счастлива)Пытались по фотографиям понять автора нашей закладочки, но к сожалению, не нашли). Все поделки очень интересны и уникальны! Ждите теперь и от нас посылочку с сюрпризом)

    ОтговорИзтриване