понеделник, 18 ноември 2013 г.

Разкритите "ангели"

https://www.google.bg

Не дочакахме планирания срок за отваряне на тайната ни кутия с ангелски дела и направихме равносметка предсрочно. Защо избързахме? Първо, някои не бяха издържали на изкушението и сами се бяха издали чии покровители са. Други по-наблюдателни бяха вече разпознали своя таен ангел и съвсем малка част не се бяха досетили за своите покровители, явно улисани в играта. Второ, намерението ми да сплотя новия клас явно работеше на пълни обороти, защото закъснявайки колективно за час, съвсем убедително се оправдаха, че са задружен и подкрепящ се екип :)
Е, време е за равносметка и планиране на нови "подвизи".


След като внимателно изчетох всички листчета с малките добри дела, установих, че се оформят четири групи деяния, които съучениците оценяват като добри и приятелски жестове в ежедневието. Имахме ангел, който помага с домашните работи, такъв, който раздава бонбони, шоколадчета и всякакви вкусни изкушения, ангел, който с удоволствие отстъпва за игра новия си телефон и при това прави страхотни масажи, и ангел, който с удоволствие те придружава до различни места в училище. След обсъждане с класа единодушно присъдихме призовите места:
Поля и Цветина са ангелите на домашните работи, Яна е кулинарният ни ангел, Христинка е ангелът на игрите, а Никол - ангелът придружител.
Подготвих и сертификати за спомен:


Не променихме хода на историята:), но играта беше интересна, надявам се полезна и запомняща се. Може би някой от участниците ще се осмели да сподели.

А ето ги и нашите ангели:
Браво момичета, дано ни очакват още много приятни и полезни предизвикателства!

Няма коментари:

Публикуване на коментар